Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.. ^^


Sjöjungfruns hopp

Hon sitter där
lyser upp den grå stenen
med sin gröna fena

Hon är som ett ljud
i sitt guldigt blonda hår
som gör vackra skuggor
i havet

Hennes smärta fena,
halvt doppad i vattnet,
får alla förbipasserande
att le.

Hon kan tala med människor,
hon kan tala med havets djur.
Men kär, det kommer hon aldrig
att bli.

Hur mycket hon än hoppas,
hur mycket hon än ber.
så kommer prinsar och andra män
alltid på hennese ner.




Fri vers av Cronan
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-06-08 19:43



Bookmark and Share


    Pezina
Vacker. Tycker jättemycket om titeln. men slutet.. Blir något av ett nödrim där. :p Kanske skulle det bli bättre med:
"alltid att se ner
på henne"
Fast det rubbar rytmen förstås. Bra ivf, fortsätt så! <3
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Cronan