Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslosam

En kort evighet av ensamhet,
i saknad och vemod, i tystnad och mörker.
Då kommer ni, de förflutnas skuggor
Ropar trånande ord, bedjar och lustar.

Vem tände den galne årstiden?
Vem kastade tankar av lust över minnets horisont?

Hur kan VI välja?
Vem vill VI ha?
Vad kan VI göra för att förtjäna dig, vemhelst du må va?




Övriga genrer av Petter Zingmark
Läst 415 gånger
Publicerad 2008-03-15 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Zingmark
Petter Zingmark