Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLGJORT

det är svart
det är rufsigt
och frigörelse
men det är ingen enhetlig
folkrörelse
det är mode, manér
plagierad jargong
mycket sänds i repris
jag har sett det en gång
ifrån spontanitet
till geschäft och kommers
det har börjat som tvärs
men det slutar som härs
attribut och regalia
som hängs utanpå
inuti är allting
likadant ändå

LARZ GUSTAFSSON 080315




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-15 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP