Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på sommaren bagatell



Havet piskar och
slår mot stranden sjöboden
öde fiskarens
garn klänger trött mot väggen
några gutefår trotsar vinden

vinter går mot vår
längtar efter sommaren
gästerna kommer
och går sjöboden är nu
sommargästernas viste

havet okuvligt
inga fiskare så långt
ögat kan se som
går ut i sina båtar
och lägger nät sjöboden

står där ensam och
öde och trotsar havets
stormar år efter
år i lä bakom väggen
står några utegångsfår




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-03-16 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP