Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästens sista ord



Viskningar och rop
slagen haglar sluta slå
sen tystnar rösten
det man inte hör och ser
rår man inte på trösten







Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 09:17



Bookmark and Share


    Scribble
....det är väl Amen/S
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Ja, han var ju prästson, regissören...
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP