Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för nätbrynja, chips och öl



Bakar bakelser
toppar med hallon ljuva
bröst bagarens tröst
för gräsänklingen när frun
raggar män på danskrogen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 10:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så fatalistisk! Dags för uppror?!? Känner igen detta med att hitta hur uthärda.....
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP