Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvskugga



månljusets färg
dimmar mörkertal
när natten faller på
jag själen av mig tar

solstrålars vidd
inger rena hopp
som sakta mattas av
när dessa steg har gått

stjärnornas glans
speglar kroppars hav
rymden den viskar
att ingenting är kvar









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-16 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa