Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nationella proven i matte kommer ta livet av mig trots att jag faktiskt kan roten ur 36 och 1+1


mamma, vesslan är i hönshuset och jag har järnfysik




Jag är övermätt av oro, innan morgondagen har kommit.




Övriga genrer av jagkandig
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagkandig
jagkandig