Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur jag dggade jazz på en konsert i min hemstad.


Jazzfan, nej inte jag.

Mina fötter stampar
takten till
musiken
jag har aldrig
varit ett
jazzfan
men det svänger
mer än jag
trott.

Ulrika
och
company
gör
Monica Z
bra.

Jag stampar min
fot
i takt med
musiken.




Fri vers av Popo
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 09:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
jazz kan faktiskt vara bra...ibland, ja!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo