Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005 - Vi finns inte. [en i ledet av många gamla texter jag skrivit]


Viskning

Ytan på en stillsam tjärn
förkroppsligar ditt ansikte
en slags tystnad, en slags fruktan
Jag ser bara vad jag förväntar mig
jag får bara vad jag tar
Vad du bär under ytan
är inte ögats sak att se

Jag verkar alltid fly det som är äkta,
här har jag ett ögonblick man kan ta på
En tanke så kuvat förtegen viskar
som ringarna på vattnet
att ni klär i utbytta skuggor
Plöstligt vill jag
drunkna i min egen




Övriga genrer av dmark
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 16:04



Bookmark and Share


  korpfjäder
Narcissos vaknar....genialt!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

dmark
dmark