Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns när Carola delade ut cd-skivor till hemlösa

Stockholms stad annonserar i gratistidningarna
om sociala aktiviteter över påsk.
Det finns tydligen mycket som gäller de hemlösa.
Mer information finns på webplatsen.
Men vilken hemlös har en dator?




Fri vers av Tina-sol
Läst 953 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 13:09



Bookmark and Share


  Limestoned
den ska upp på kylskåpet (nja, jag delar kylskåpet med familjen, så det får bli på vitrinskåpet i mitt rum)! men riktigt tänkvärd i alla fall.
2008-03-19

  albertina
Den var bra. Ja du inte många utav dem har dator.
Gud så klumpigt att göra så=)
En tänkvärd text.
Alla borde skänka en tanke till de som verkligen behöver
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol