Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kezzang inspirerade) Texten handlar förstås om att kunna hålla livets trädgård levande och att ha ork och goda råd till att hålla det vildvuxet lockande och förgiftade i schack i livet så en int dras med ned och går under


Då dagen bräcker






Barnets veckopeng ej alltid räcker
till ena sax för trädgårds ansande

ibland då dagen bräcker
får det bli te ena chansande

då kanske halsen på sig sträcker
sporten som firar kransande

så själens ande sig ärligt väcker
och mot ont på ont sig skansande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-03-20 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP