Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns en romersk-katolsk präst i Gävle som hette Riccardo Belloni. Han sade, apropå detta med damer, att det är skillnad på att äta och att läsa menyn...


MENY

ett sånt fasligt bestyr
vissa skönheter har
med att sminka och spackla och måla
läppar lyser liksom
bolsjevikens standar
man är sötare än coca cola
ändå envisas man
med att måla sig så
som Guds Ord säger skökorna gjorde
inte mig emot, dock
denna tjusiga flock
blir en läcker meny här på bordet

LARZ GUSTAFSSON 080320




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-03-20 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP