Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för maten, sa piraten, jag vill inte diska faten!


vad menar du med att värme bara kan komma från eld och att kärlek måste alltid betalas i blod?

jag tänkte bara säga hej,
men din famn såg så
inbjudande varm ut

en kram var oundvikligt




Övriga genrer av jagkandig
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 21:35



Bookmark and Share


    Olives
härligt skrivet, inger hopp!
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek kan uttryckas med blod.
På ett kors.
Det har gjorts.
2008-03-20

    Blåklinten
ojojoj,
starkt skrivet!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

jagkandig
jagkandig