Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder i mars



Snöflingor leker
i solskenet uppenbart
lyckliga idag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 09:36



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken lekfull och charmig haiku!
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Mig gör de olycklig.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP