Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förhållande mellan den nyinköpta skon och min underbara fot som drabbats av skoskav så klart, för vad längtar väl en sko efter om inte en av kärlek ömmande fot?


Hyllning till min nyköpta högersko







Du är som bäst
min pest och min plåga

själv är jag din ljuva
förhärligade kärlekslåga




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 20:13



Bookmark and Share


  thyra
Härligt skrivit!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP