Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet kanske redan här, uteliggaren som sover på bänken där



Reste igår kväll
budskapet finns kvar för er
som ingen gud har
en dag återvänder jag
för att se om ni finns kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP