Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ännu träd på kyrkogården



Skägglaven sjunger
i vinden skuggor faller
över gravstenen
kylan biter i kinden
tårarna fryser till is

snön hänger tung i
gran och tall de sörjande
står otåligt och
väntar på prästfruns tal till
maken som dog knall och fall

kyrkan i Ramsjö
ekar tomt många som levt
och verkat i byn
har dött skogen var deras
liv blev också deras död

skägglaven sjunger
högt i vinden deras lov
gran och tall skuggar
deras gravar sorgen är
stor över kalhyggena




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-03-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP