Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plektrum

 


Du knäpper på mina strängar


som vore jag blott en gitarr


du göder de örtesängar


som hotade kvävas av starr.


 


Din skaparkraft är din styrka


den bjuder på alternativ


som alltid står fria att dyrka


när jag vill berika mitt liv.


 


Du blivit min lyckas domptör


och jag anar ej hur du gör.


 


 


 


 


 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-22 17:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tänk att så bli knäppt uppå...lyckans ost jag säger så!!!!!
Helt underbart Calle!!!
2008-04-10

  Karl Springe
Nykommen stränggnidare själv...
Men jag anade underbara toner i varje skrivet och oskrivet ord
Helt och hållet underbart!!!
2008-03-23

  aftermath
en fin hyllning Carl-Erik
titeln fångar gitarristerna!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP