Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misströsta icke! Jag hörde bofinken idag (jaja, det var i P4, men man kan väl drömma???)


Senaste nytt från SMHI!

 

Vi trodde förmodligen alla

att våren haft tur med sin valla

haft lagom av glid och av klister

men verkligheten är ju bister 

ty kung Bore har pinkat i spåren

och därmed lagt krokben för våren.

Dock, bakhalkan är temporär

och förr än du tror är den här! 

 

Irmeline 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-22 20:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ospray
ja snart är den här både bofink o vår

längtar
2008-03-27

  Karl Springe
Väntar med öppena armar och öppet barna hjärta...
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP