Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långpromenad bagatell



I tunnelbanan
på väg hem sjunger en man
första strofen från
en psalm ur psalmboken minns
ej vilken men skön är den

trötta ansikten
några har sällskap andra
åker ensamma
några utan något hem
sover i tunnelbanan

vaknar ur slummern
på ändhållplatsen sista
tåget har gått ser
inget annat råd än att
ta en promenad hemåt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 12:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det sitter aldrig i vägen.
Om man inte har ovanligt bråttom förstås.
Ja, nu sedan Maria slog igen på Plattan behövs det andra sångfåglar i vimlet.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP