Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte en dikt överhuvudtaget! min livsfilosofi helt enkelt, ville få ut den i universum. och debatt folk, debatt tack!


livsfilosofin

min himmel består av stjärnor
stjärnor och stoft

som en stjärna lyser du klar
brilliant
och det finns ingenting jag älskar mer
en stjärnas misstag
döljs av glansen

som stoft finns du kvar ett tag
viktig
tills jag tillslut
inser att du ger mig lungsot
och
sopar bort dig ur mitt liv

människor kallar mig kall
stenhård
och brutal

för att jag sätter upp ett stenblock
istället för mitt hjärta
på min väg i livet




Övriga genrer av Amäändasötkoräända
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända