Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flumanister och dumanister har pjoskat fram ett daltsamhälle. Det går bra att ta brottslingar i försvar så länge man själv inte drabbats av deras framfart. Har man det brukar det bli annat ljud i skällan.


LJUSSKYGGA INDIVIDER

nu är det ljusa tider
för ljusskygga individer
i stadens skuggor glider
besynnerliga hybrider
flinka skumraskfigurer
med underliga naturer
som lurar bak hörn och kurer
där nattvandrare går turer
nu är det strålande tider
för ljusskygga individer
när straffen ej längre svider
det vet de när de ränkarna smider
ingen bryr sig om offren som lider

på kåken strejkar man och stångar
om man mot förmodan blir fångar
när dagar blir trista och långa
så lönar det sig att bli vrånga
här är myndigheterna flata
interner som är rabiata
riskerar att bli desperata
och mer än lovligt kavata

när brottslingar premieras
men offren totalt negligeras
i det uppochnedvändas era
kan \"rättvisan\" ej respekteras

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 20:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stoppa asocialdaltet!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP