Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer spännade

än så här blev det inte den här kvällen, eller kvällen innan dess.

Fast kvällen innan dess, relativt spännande att på väg 73
pendla i 30-50 km/h och fundersamma tankar på om man fastnar här, o vad gör man då. Intressant skulle det vara o lösa den situationen.

Nöden har ingen lag: SKRIK efter HJÄLP.

Maten som lagades igår tog slut i kväll och i brist på engagemang, energi och fantasi står det en gulasch soppa i väntans tider i skafferiet.

Färdigmat - en förbaskat bra inventarie.

Men i morrn, då blir det spännande att se vad som kan vara mer spännande än alla andra mindre spännande kvällar.




Övriga genrer av Sparven
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven