Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkillen

Var finns den där drömkillen

Som bara är för mig?

Han som man tänker på hela dagarna

Tänk om han finns på riktigt?

Eller så äre så att han bara finns i minna tankar.




Övriga genrer av SomJagÄr
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-03-28 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SomJagÄr
SomJagÄr