Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur det ser ut på flera ställen i världen.


Tänk om.

Har du sett ett barn dö?
vet du att människor utanför
din väg svälter ihjäl?

Så vad tänker du
göra?
det är upp till
dig
bryr du dig ens?
du kanske tittar bort
och
tänker på bättre dagar.

Nej det är bättre
att titta bort
bygga upp en vägg omkring dig
så du slipper
se
jag vill inte predika
men tänk om.




Fri vers av Popo
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 12:04



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jomenvisst. Folk begår t o m självmord numer, alldeles gratis.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo