Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiva gestalter


din verbala piska slår mig medvetslös
lämnar mig stum av förvåning
sa du det högt
hörde jag fel
eller var jag bara naiv som vanligt









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 605 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-01 02:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJAJ SÅ SNYGGT POETAT!!!!
bokmärkes!
2008-04-03

    ej medlem längre
Vass. Oerhört vass!Hoppas det framgår att det är positivt i mitt \"lexikon\"!?
2008-04-03

  booster82
det gör ont
2008-04-03

    eva m h
Ajaj!
2008-04-02

  opheliavampira
kan inte beskriva känslan av denna text på annat sätt än *JUST LOVE IT*
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa