Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite gammaldags, men... Min syn på kampsport och vad den gör med en.


Passion

Över rummet vilar en spänning
Blodet rusar, hjärtat bankar
Det rusar upp genom benen
Vid varje kontakt med marken
Vid varje livsfarligt steg
Glittrar energin emot fötterna
Fokus, kontroll och liv
Lyser ur allas ögon
Kroppen svarar
Själen svarar
Man förvandlas
Det väsen man intar
Som styr och manar
Det är den delen av dig själv
Den för evigt förlorade
Det är inte längre passion
Det är inte längre behov
Det är du
Ditt sanna jag
Du finner ditt urtidsväsen
Kroppen kan vad som helst
Själen ges fullkomlig kontroll
Styrkan är outhärdlig
Kraften i livsgnistan bländar
Man skymtar andarnas dans
Ljusa spår i luften av händer
De ser på och de känner
De känner ditt sanna jag
Hos andarna bor ditt liv
Ditt är passionerat och beroende
Kroppen skriker efter motstånd
Alla hinder för vad du klarar
Rivs av andarna och dör
Du lever på riktigt först nu
Du är för alltid fast
Du lever




Fri vers av Lilla katten
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-04-01 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla katten
Lilla katten