Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om Engelska!


Engelska



Jag drömmer
Engelskan kommer fram
Jag blir besatt
Jag blandar ihop ord
Jag skriver historier
Jag tänker: *Vad är det för ord?*

Jag blir besatt
Jag läser på engelska
Jag skriver på engelska
Jag pratar på engelska

Men, kan jag stava engelska?
-Absolut inte!
Jag är besatt, jag skriver, jag läser!
Jag stavar, det blir fel!




Övriga genrer av sisselina
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 21:42



Bookmark and Share


  mjuk
Mm språket går runt i huvudet. Tids nog kommer stavningen med :)) Bra skrivet!!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sisselina