Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag tror inte på gud
Men idag ber jag till honom
Om styrkan att överleva




Övriga genrer av OneHeart
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OneHeart