Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanebagatell



Hon sitter och ler
med gråten i halsen tyst
stör mig inte mer
dina frågor gör ont vill
och orkar inte svara

låt mig vara din
blick rubbar min existens
Mariatorget
nästa snälla kliv av mitt
resmål är slutstationen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-04-05 10:58



Bookmark and Share


    Scribble
trist monolog, och så var hon
framme vid endstationen. Mvh/S
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP