Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust bagatell



Bara ett steg till
står med ena foten i
graven och önskar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 11:04



Bookmark and Share


    Scribble
nej, ta ut foten igen och fånga
livsglädje! Hoppas det är vad
han /hon önskar! /S
2008-04-05

  Gunwale VIP
Ingen vet vad han önskar, kanske inte ens han själv... Men det rör sig säkerligen om en önskan om förändring... Jag gillar att dikten slutar efter ordet \"önskar\"!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP