Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kris



Ords betydelse
har inte ord för att ge
dem deras mening




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 11:09



Bookmark and Share


    Scribble
Mångfaldig betydelse, leder till
eftertanke, snyggt! /S
2008-04-05

  Gunwale VIP
Den här dikten säger så mycket! Om man tänker efter. - Hisnande... Se där, våra besvärliga arbetsredskap!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP