Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var och en äger rättigheten, vad gör du med den?...bagatell



Landet länge sen
bortglömt ord känns det igen
solidaritet
solkat av kommunismen
försvann med Berlinmuren

andemeningen
vad var det för fel med den
despoter äger
inte tolkningen av ord
som tillhör mänskligheten

dags för ett bokslut
ge ordet en ny mening
annat sammanhang
ett stort välkommen igen
åt solidariteten

i hela världen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 12:26



Bookmark and Share


    Scribble
solidaritetsbevis finns flera, jag
tar den med friheten i hela världen,
tack. Mvh/S
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP