Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ljuger inte mer


el diablo no sabe esquiar

det kommer tillbaka till mig
kanske är det ölen,
men kanske är det på riktigt,
att jag faktiskt saknar dig på riktigt

för jag tyckte så hemskt mycket om dig
gör det än
och nu, när vi är bara ett kvarter ifrån varandra
istället för flera hundra mil,
kan jag nog inte gömma mig mer




Fri vers av acorazado
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 01:23



Bookmark and Share


  Prometeus
El diablo no sabe como esquiar? Verdad. Probablamente porque no hay nieve en el infierno. En cambio tiene que caminar.

Y por lo demás; las distancias son relativas - las largas son cortas, y las distancias cortas son largas.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

acorazado
acorazado