Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får väl anta att bortalaget inte gör samma misstag som hemmalaget, de skulle ju ändå kunna se matchplanen från omklädningsrummet och även kunna se publiken som kommit för att iakttaga spektaklet, gäller återlösen av biljetter tro?


Straffet är kanske belöning i sig?







Om folk som rusar ut
på en fotbollsplan
skall kunna få fängelse
som straff för den förseelsen,

ja då skulle ju inte jag vilja vara
vare sig domare eller fotbollsspelare
som torde vara de som allra först
bryter mot detta förbud...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-04-06 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP