Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt barn bagatell



Följ mig på vägen
in i skogen hälsa på
mina små vänner
knytt, älvor och troll känner
du igen dem så har du

barnasinnet kvar





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 23:51



Bookmark and Share


    GaiaKaja
Mycket fint!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP