Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsång


jag minns
en lägenhet
rent köksgolv
jag liten, bara två år
örat mot de breda golvtiljorna
därunder hördes en sång
någon sjöng om solen
från våningen nedanför
jag lyssnade
ofta

lussiana




Övriga genrer av lussiana
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lussiana