Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag



Granen böjer sig knyckigt och kort
milda morgonvindens smekning.
Ljuset lättar strax mörkrets famn
lösgör himlen vida

eldfångna moln
seglar sida vid sida







Fri vers av lussiana
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-31 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lussiana