Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absid

Utanför världen
vid sidan om stigen

slumrar en sluttning
av olvonblad kransad.

Björnbärskramad
tjärblomsbränd

välvd över slänten
vilar min blick.




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag