Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara måndag


Måndag

Det är måndag.....Som vanligt är det något som får mig att känna mig otillräcklig.

Hon har det där ansiktet igen..... Det där ansiktet som visar att något inte är bra... Att hon är ledsen...Varför är det så?

Hon säger att det inte är någotmen jag vet att något är fel... Är det jag? Är det någon annan? Varför säger hon inte det så jag kan förstå??

Allt blir så jobbigt när jag inte kan förstå.... Jag känner mig begränsad i mitt förstånd.

Det blir såhär varje måndag och vi glider fram och tillbaka.... Jag kan inte förlora... Inte nu... Jag älskar henne för mycket.




Övriga genrer av "Det där Emo't"
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Det där Emo't"