Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr ångest inspirerade


Kritik på en text XIX






en väl beskrivande text
om själens ensamhet vid havet
ändå har det havet varken början
eller slut, men floden har det

själens hav har varken början
eller slut, i sig en slags tröst
i tanken att själshavet är oändligt
vi är alla droppar i ett oändligt hav




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 23:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Precis det här behöver vi höra allt som oftast, exempelvis nu!
2008-04-11

  madigan
Denna väcker tankegångar här!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP