Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låginkomsttagare-högkostnadsskydd



Kvalade in för
sent ingen smärtlindring i
livets slutskede




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-11 06:36



Bookmark and Share


    Scribble
de har väl ändrad reglerna,
händer ju alltsomoftast!/S
2008-04-11

    Scribble
de har väl ändrad reglerna!
Händer ju alltsomofta! /S
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP