Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperssvalor



Svalorna sjunger
himlen fylld av poesi
faller mot marken
hjärtat rusar en enkel
melodi vår i luften




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-11 06:43



Bookmark and Share


    Scribble
och poesin går inte sönder.
Punkt efter faller mot marken,
bara att plocka upp! Mvh/S
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Ordet \"papperssvalor\" får en helt annan och vacker innebörd.
2008-04-11

  vera gade VIP
Tänk, jag blir tillfreds med bara de tre första raderna!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP