Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland viftar jag

Jag skrek.
Rakt ut och ordlöst.
Ingen hörde.
Felet var att jag sedan började gräva i orden,
deras ord.
Det ena missförståndet gav det andra.

Så nu sitter jag här: Gardinstång

Ibland viftar jag till gardinerna
lite grann.

Himlen ser jag endast
i allas ögon när de ser mot ljuset

- ja, det är som poesi -

och i blanka skålar
som lyfts fram till fest.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 17:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En vän till min brors dotter har en katt som brukar använda gardiner och fåtöljer som klösbrädor, då är det tur att katten inte även klättrar i gardinerna så den skulle nå upp till trästången
ety det skulle kunna förstöra intrycket av eminent ordning och reda på en klart högre nivå
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP