Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick välja fritt bland Katinkas ord. Missbrukade erbjudandet genom att göra det lätt för mig. Jag valde: jag, och och upp. Nej, alltså: ”jag”, ”och” + ”upp”. Tror jag hörde historien i Sommar i p1 en gång. Sänder strax tre ord till Cikoria blå.


FRUKT___OCH___GRÖNSAKER (stafett)

Vid nya grönsaksaffären sätter handlaren upp en skylt.

Jag: -Det är för långt mellan ”FRUKT” och ”OCH” och ”OCH” och ”GRÖNSAKER”!




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-17 23:58



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
dET ÄR tur att det blir Lite fEl ibland och annars vore jyu livet oUthärdligt.
2024-04-25

  Gunnel Eriksson VIP
"Och och och " är för mig en klagoramsa. Vart grönsakerna tog
vägen vet jag inte.
2024-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Ock-ock-ock, som det kan gå...
2024-04-19

  TrollTörnTrappan VIP
En konst att plocka med fem olika "och" bland tjugoett ord, i en funktionell kedja!

Kommer också att tänka på när rockpoeter inleder minst tre rader i rad med "Och" - då får jag nog mer nog än nog.
2024-04-18

  TrollTörnTrappan VIP
Dock hade jag föredragit "&" på skylten, dvs en sorts åtta med svans (ej liggande som Konsums). Alternativt det lilla "och" som kunde ha stått tätt ihop med de stora huvudtemana utan risk för läs-trassel...
2024-04-18

  TrollTörnTrappan VIP
Instämmer! Om man ställer till det med fruktansvärt glesa mellanrum - så får vi andra gripa in med fler "och" än någon orkar med ;-) [Fastän särskrivningar är åt skilligt värre.]

2024-04-18

  Cikoria Blå VIP
Det kommer mig osökt att tänka på en barnbok jag läste när jag var barn. Minns tyvärr inte vad boken hette, men där var en mormor i boken och om henne skrevs det på ett ställe: "Och mormor ockockockade.,"

Jag har läst en liknande text som du nu skrev, en text med många "och". Rolig,!
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP