Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fågelhaiku

första bofinken
luften fylls
av snöflingor


samtal från Svalbard
det svaga ljudet
av en snösparv




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-15 23:23



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Finfint!! Sitter månne sparven på en telefontråd?? (som svalorna i visan om våren)
2024-04-16

    Lena Söderkvist VIP
Någonting gemensamt, en osynlig tråd mellan här och där.
2024-04-16

  lodjuret/seglare VIP
Vintergäck som vårtäck
snötäck eller springbäck
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP