Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyföddhetsdagar



innan de skiljs
en sista titt i barnvagnen
vitsippor

ensamlunch
hälften blir uppätet
vid tillagningen

lunchkaffet
flyter ut över hela
eftermiddagen

gemensam tupplur
med hennes barnbarn
mamman










Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-17 18:01



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härligt!
Det är bara att njuta, tiden går fort
Helt plötsligt far barnet iväg
i EPA-traktorn - det gäller att
uppskatta stunden nu.
2024-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Låter som en skön eftermiddag. Uppskattar särskilt den metaforiska elegansen i det tredje stycket.
2024-04-19

  TrollTörnTrappan VIP
Här flyter fenomenen ofantligt fint, in genom och ut över varandra!?!
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP