Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gripande bagatell



Sträcker ut en hand
tappar taget ibland skönt
att där finns en hand




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kanske man behöver tappa taget.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP