Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppar tiden bagatell



Var dag vid samma
tid står hon på station med
blommor i handen
och hoppas på att tåget
ska stanna en sista gång

jag ser henne stå
där när tåget går förbi
stationsbyggnaden
i landet för länge sen
drar i nödbromsen, går av




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 20:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jag gillar verkligen dina bagateller. Vardagsbilder som målar så dofterna av verkligheten når ända fram.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP